LOGISTIKA: Sila spojenia

Ako partner podujatia vás srdečne pozývame na medzinárodnú logistickú konferenciu SpeedCHAIN Slovakia 2024.

Konferencia predstavuje logistiku ako odbor veľkého významu pre celú slovenskú ekonomiku. SpeedCHAIN Slovakia je ideálnym spojením spoločenskej a odbornej udalosti, ponúka aktuálne informácie a nové kontakty.

Prvý konferenčný deň SpeedCHAIN Slovakia v Modre pri Pezinku ponúka skúsenosti profesionálov, prípadové štúdie, panelové diskusie, aktívny networking a slávnostný večer s ocenením najvýznamnejších osobností slovenskej logistiky. Druhý konferenčný deň vás zavedie na jedno z najväčších co-packingových centier v Európe.

Náš kolega Martin Šramo s pánom Pavlom Kohárom zo spoločnosti ŠpedDKa s.r.o. odprezentujú prednášku na tému „ Automatizovaný Fulfillment - ako riadiť a zefektívniť poskytovanie služieb?“. Supply Chain je v dnešnej dobe veľmi dynamický a je vystavený neustálym výzvam. Vyvíjaný tlak na trhu núti samotných poskytovateľov služieb reagovať na zmenu a zvyšujúce sa potreby a nároky spotrebiteľov. Ako tomu pomôcť? Zjednodušiť, zrýchliť, spresniť – automatizovať. Ako vybrať technológie, ako ich zosynchronizovať a ako ich riadiť?


Ak chcete získať odpovede na tieto otázky, príďte sa pozrieť. Radi vás privítame aj v našom stánku. Tešíme sa na osobné stretnutie.

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár