Po roku opäť medzi študentmi Ekonomickej univerzity v Bratislave

Hovorí sa, že najlepším spôsobom akým formovať odborníkov, je venovať im čas. Naša spoločnosť pravidelne každý rok organizuje pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave workshop, ktorý sme nazvali „Sklad bez pera a papiera alebo Warehouse Management System“.

Prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD. vytvára vhodné podmienky pre stretnutia študentov s odborníkmi. Študenti Ekonomickej univerzity tak majú možnosť nahliadnúť do práce s reálnymi aplikáciami uľahčujúcimi každodenné operácie v sklade. Získajú praktické skúsenosti od odborníkov, ktorí živo iniciujú prepojenie teórie s praxou.

Naši kolegovia si pre študentov pripravili interaktívne ukážky práce v riadenom sklade (tzv. Warehouse Management System), tak isto aj ukážky hlasom riadených operácií.

V závere workshopu nás veľmi milo prekvapili odpovede na otázky, ktoré aplikácie sa im najviac páčili, či kde by si vedeli predstaviť ich implementáciu. Väčšina študentov si vie predstaviť zavedenie inteligentných aplikácií práve v ich budúcich firmách.

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár