Aj známy módny online obchod už má označený sklad našou technológiou

Sklad

Sklad označený čiarovým kódom je dnes už nevyhnutným predpokladom optimálneho priebehu skladových procesov. Pomocou vhodného systému označovania a správnych etikiet je možné dosiahnuť prehľadnosť, sledovateľnosť a bezchybnosť všetkých skladových procesov a tým aj flexibilitu, či rýchlosť operácií v sklade. Na označovanie skladov sa využívajú špeciálne etikety z vysoko odolných materiálov, vhodných aj do náročnejších podmienok so špeciálnymi vlastnosťami. 

Tento rok sme zabezpečili označenie skladu aj jednej z najrýchlejšie rastúcich spoločností internetového obchodu s módou v Európe, ktorá sa rozhodla expandovať aj na trhy strednej a východnej Európy. Na tento účel si vybrali sklad v priemyselnom parku v Kostolných Kračanoch. 

Sklad s rozlohou 27.432 m2 využíva viacúrovňový skladovací systém Picktower I, II. Ide o vstavaný 5-podlažný regálový systém vrátane obslužných dopravníkov a výťahov. Vysokoodolnými plastovými etiketami sme označili 739 000 regálových pozícií a keďže zákazník dodatočnou stavebnou úpravou stratil možnosť označiť spodný regál, navrhli sme riešenie značením z prvej regálovej pozície pomocou dotlače šípky pre nasmerovanie skladníka na správnu pozíciu.

Etiketa

etikety

Na označenie uličiek sa použilo 9000 veľkoformátových etikiet, ktorých výrazné farebné označenie zabezpečuje ľahkú orientáciu skladníkov v priestoroch skladu. Etikety sme umiestnili na každom začiatku/konci regálu a kdekoľvek v priestore sa skladník nachádza, jednoducho sa zorientuje podľa označenia.

etiketa ulička

Našimi etiketami si po presťahovaní do nových priestorov opäť označili sklady spoločnosti  Dr. Max a dm drogerie markt. 

Spoločnosť Dr. Max vďaka zavedeniu systému WMS K. Motion Warehouse Edge výrazne zvýšila efektivitu práce v sklade, preto sa opätovne rozhodla označiť svoje nové skladové priestory pomocou našich etikiet. Plastovými etiketami bolo označených celkovo 15 970 skladových pozícií, z toho 1 164 špeciálnymi viacúrovňovými „Multilevel“ etiketami. Výhodami týchto etikiet sú najmä možnosť snímať všetky pozície z jednej centrálnej etikety, umiestniť pozície vo výške očí a možnosť farebne rozlíšiť jednotlivé poschodia pre ešte lepšiu orientáciu skladníkov. Sú vyrobené zo špeciálnych plastových materiálov odolných voči poškodeniu, chemikáliám a UV žiareniu.

Dr.Max

Aj spoločnosť dm drogerie markt po presťahovaní do nového skladu s rozlohou 30 000 m2 využila na označenie 26 169 paletových pozícií opäť naše etikety. Jej sklad pozostáva z paletových pozícií od 3 až po 11 úrovní, kde našlo uplatnenie 4730 „Multilevel“ etikiet, ktoré  vzhľadom na umiestnenie na prvom nosníku vo výške očí skladníka umožňujú jednoduché a rýchle zosnímanie akejkoľvek pozície.

dm

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár