Jesenný seminár Riadený sklad v praxi pritiahol veľkú pozornosť

Jesenný seminár Riadený sklad v praxi - evolúcia automatizácie, ktorý sa konal 08.11.2023, opäť pritiahol pozornosť veľkého množstva záujemcov, ktorí mali možnosť vidieť naživo najnovšie technológie a spoznať najmodernejšie trendy systémov pre automatizáciu v skladoch.

Prezentácie odštartovali naši kolegovia Branislav Kalina a Martin Šramo s pokrokovými riešeniami pri riadení skladu.  Zároveň prebiehali praktické ukážky skladových procesov. Pán Peter Horal z firmy KORA porozprával o tom, ako funguje u nich zavedený Systém riadenia skladu, prečo ho potrebovali zaviesť a aké pozitíva im to prinieslo.

Páni Branko Smriga a Vladimír Pikna zo spoločnosti BITO nám vysvetlili, že poschodia v sklade nie sú prekážkou, ale skôr výhodou vďaka systémovým riešeniam, ktoré ponúkajú. Boris Keszeg  zo spoločnosti ZEBRA na číslach demonštroval, aké zmeny zasiahli globálny dodávateľský reťazec a kde je možné nachádzať pozitívne perspektívy a východiská k jeho efektívnejšiemu fungovaniu na lokálnej aj globálnej úrovni. Pán Bohumil Tejnický, Managing Partner spoločnosti VERTIFLEX ponúkol odpovede na to, ako v intralogistike maximálne využiť integráciu rôznych úrovní automatizačných technológií a ich vzájomnú synergiu a prežiť tak v džungli automatizácie.

Páni Jan Jasanský a Martin Kmoníček predstavili riešenie firmy OMRON pre logistiku prostredníctvom flotily mobilných robotov AMR a produktového portfólia čítačiek kódov a verifikátorov. GS1 Slovakia nás oboznámila so súčasnými globálnymi štandardmi v logistike a BRIGHTPICK v rámci prednášky o revolúcii v robotickom vychystávaní objednávok predviedol autonómneho mobilného vychystávacieho robota. Navyše sme sa dozvedeli o aktuálnych trendoch v rámci WiFi infraštruktúry a sieťového managementu od pána Petra Majerčáka z EXTREME NETWORKS.

Zároveň mali účastníci príležitosť porozprávať sa s odborníkmi z rôznych oblastí o konkrétnych problémoch a výzvach, ktorým čelia a oboznámiť sa s novými možnosťami, ako vyzdvihnúť svoje skladovacie procesy na novú úroveň.  

Radi by sme poďakovali našim partnerom, ktorí sa na seminári aktívne zúčastnili a predstavili svoje riešenia a samozrejme, všetkým účastníkom seminára za ich záujem a aktívnu účasť.

Máte pocit, že svet automatizácie skladov sa vyvíja rýchlejšie, než dokážete sledovať? Príďte sa pozrieť opäť na jar.

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár