Seminár Riadený sklad v praxi - opäť skvelý zážitok.

Seminár Riadený sklad v praxi - evolúcia automatizácie, ktorý sa konal 24.5.2023 v krásnej modernizovanej kongresovej sále hotela Senec priamo na brehu Slnečných jazier v Senci, bol pre nás úspešným podujatím so skvelým obsahom a vysokou účasťou .

Seminár sa niesol v duchu nových trendov v automatizácii skladov a priniesol mnoho nových poznatkov a inšpirácie. Náš riaditeľ Michal Fišer na úvod privítal účastníkov a predstavil našu spoločnosť KODYS SLOVENSKO. Nasledovali ho naši kolegovia Branislav Kalina a Martin Šramo s pokrokovými riešeniami pri riadení skladu.  Zároveň prebiehali praktické ukážky skladových procesov.

Pán Igor Šuňal z firmy PHARMACOPOLA nám ukázal, ako im zavedenie WMS systému pomohlo za posledné 2 roky zvýšiť produktivitu práce o viac ako 20% a znížiť chybovosť  až o 1/3 P. Kozok zo spoločnosti TOYOTA MATERIAL HANDLING SLOVENSKO prezentoval, ako automatizovať s rozumom, Boris Keszeg  zo spoločnosti ZEBRA TECHNOLOGIES  hovoril o digitalizácii dodávateľského reťazca ako východisku z komplexného a meniaceho sa prostredia pri zvyšujúcich sa nárokoch spotrebiteľov. 

Dominik Schmidt predstavil najnovšie softvérové riešenia na riadenie skladu, ktoré ponúka spoločnosť KÖRBER a tiež ich partnerskú sieť po celom svete. GS1 Slovakia nás oboznámila so súčasnými globálnymi štandardmi v logistike a BRIGHTPICK v rámci prednášky o revolúcii v robotickom vychystávaní objednávok predviedol autonómneho mobilného vychystávacieho robota. Navyše sme sa dozvedeli o aktuálnych trendoch v rámci WiFi infraštruktúry a sieťového managementu od pána Petra Majerčáka z EXTREME NETWORKS.

Účastníci seminára mali príležitosť stretnúť sa a diskutovať s nami a našimi partnermi a získať tak nové vedomosti, ktoré im pomôžu zlepšiť procesy skladovania a zvýšiť efektivitu pri riadení skladu.

Chceli by sme sa poďakovať našim partnerom, ktorí sa na seminári aktívne zúčastnili a predstavili svoje riešenia a samozrejme, všetkým účastníkom seminára za ich záujem a aktívnu účasť. Tešíme sa na ďalšie takéto akcie a veríme, že sa opäť čoskoro stretneme.

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár