WT6400 - Komfort a rýchlosť bez kompromisov.

V našom eshope už môžete objednávať najnovší handsfree terminál Zebra nositeľný na ruke WT6400, ktorý je navrhnutý tak, aby výrazne zvýšil produktivitu práce. WT6400 zvyšuje komfort, flexibilitu a jednoduchosť používania pre pracovníkov, ktorí kompletizujú objednávky, triedia tovar a riadia zásoby v skladoch, distribučných centrách a výrobných závodoch. 

  • V porovnaní s modelom WT6300 má zariadenie viac ako dvojnásobne väčšiu plochu dotykového displeja, pričom celková veľkosť a hmotnosť zariadenia sa zvýšili len nepatrne. Výsledkom je zariadenie, ktoré je kompaktné, ľahké a dobre vyvážené a ponúka dostatok priestoru na zobrazenie a interakciu s potrebnými informáciami na vykonávanie úloh. 
  • Model s integrovanou klávesnicou umiestnenou pod displejom zabezpečuje použiteľnosť pre pravákov aj ľavákov a klávesy majú vhodnú veľkosť. Rozostupy medzi klávesmi zariadenia sú navrhnuté tak, aby uľahčovali manuálne zadávanie údajov a to aj pri použití hrubých rukavíc. 
  • Okrem toho je kamera s rozlíšením 13MP umiestnená na boku, aby pracovníkom umožnila zobraziť náhľad fotografie na displeji ešte pred jej nasnímaním. 
  • Pre väčšie pohodlie možno zariadenie WT6400 spárovať s nositeľným skenerom Bluetooth alebo pripojiť ku káblovému skeneru prostredníctvom portu robustného rozhrania. 
  • Skener WT6400 môžete používať kdekoľvek vo vašej prevádzke - vrátane mraziacich priestorov. 
  • Odolná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a nastaviteľné popruhy na zápästie umožňujú pohodlné nosenie na každej ruke. Pracovníci si môžu vymeniť batérie bez toho, aby museli zariadenie zložiť z ruky.

WT6400 je ideálne zariadenie na zvýšenie produktivity a efektivity pracovných postupov vo vašich prevádzkach.

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár